Interim Management

Zit uw onderneming in zwaar weer, vertrekken belangrijke financiële werknemers naar een ander bedrijf en zit u tijdelijk met uw administratie in uw maag, Apuls cijfers & advies kan voor u als interim manager gaan fungeren. Als derde partij van buiten, zijnde niet uw eigen accountant of adviseur kunnen wij u bijstaan in een proces van reorganisatie, opnieuw opzetten van uw financiële handel en wandel dan wel het geheel opnieuw inrichten van uw administratie of onderneming.

Uw Interim Management bureau

Het analyseren van knelpunten, begeleiden van reorganisaties, en mogelijke ontslagzaken samen met ons ter hand staande advocaten en juristen oppakken. Dat is wat Apuls voor u kan betekenen op het gebied van interim management. Dit alles tegen aantrekkelijke condities. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Naast de functie als interim manager kan Apuls u ook helpen met:

Interim Manager gezocht?

Zoekt u een interim manager? Apuls is u graag van dienst. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Interim Manager nodig?

Neem hier contact met ons op
"Apuls houdt onze administratie prima op orde. Zowel deskundig op het financiële als juridische vlak"Cateringservice Jan de Vries
Laat u terugbellen door Apuls
Direct contact? Bel ons op: 0511 462075
Liever teruggebeld worden?
Laat u terugbellen