Noor de Boer

24 jaar en mijn werkleven bestaat onder andere uit runways, castings, go-sees en fotoshoots. Ik doe nu reeds een aantal jaren modellenwerk, het is geweldig om te doen!

Startend ondernemer

Sinds 2012 ben ik ook zelfstandig ondernemer als model. Ik was op zoek naar een goed adres voor mijn fiscale en financiele zaken aangezien ik hier zelf weinig tijd voor heb. Na intensief internet research kwam ik op de frisse en strakke website van Apuls. Het kennismakingsgesprek voelde goed en vertrouwd en de afgelopen maanden heb ik de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Naast mijn modellenwerk ben ik springamazone op de stal van mijn vriend en verzorg ik de marketing en PR van een producent van anti-diefstal producten.

Meer dan alleen administratie

Apuls doet voor mij meer dan alleen de administratie, met het vooruitzicht op de bouw van een nieuw huis is het voor mij ook het juiste adres om mij financieel te laten adviseren.

Mijn doel is in het leven te genieten van elke dag en elk mooi moment dat je kunt krijgen. Het is makkelijk om je te laten meenemen in de dagelijkse sleur van dingen en het mooie om je heen te vergeten. Door het naleven van mijn dromen, hard werken, genieten met vrienden en familie, probeer ik dat doel na te streven.

"Onze boekhouding staat als een huis!"Revibouw
Laat u terugbellen door Apuls
Direct contact? Bel ons op: 0511 462075
Liever teruggebeld worden?
Laat u terugbellen