Salarisadministratie

Bent u ondernemer en heeft u werknemers in dienst? Natuurlijk wilt u dan, evenals uw personeel, graag dat het salaris vroegtijdig en nauwkeurig wordt verwerkt. U kunt dit zelf doen, maar salarisadministratie wordt vaak als een tijdrovende klus gezien. Wij van Apuls snappen daarom heel goed dat u zich liever bezig houdt met daar waar u goed in bent; ondernemen.

Salarisadministratie uitbesteden

Uw salarisadministratie uitbesteden aan Apuls betekent dat uw salariszaken in goede handen zijn. Apuls staat garant voor een nette verwerking van salarissen. Uw gehele loonadministratie uitbesteden aan Apuls betekent dat wij voor u de volgende zaken kunnen regelen:

  • salarisstroken maken
  • aangifte voor loonheffing opstellen
  • boekhoudkundig salarissen verwerken
  • loonaangifte naar de belasting sturen

Daarnaast is Apuls ook uw partner voor het opstellen van arbeidscontracten en het geven van advies, bijvoorbeeld bij ontslag.

Hét salarisadministratiekantoor

Wilt u onnodig veel tijd, energie en kosten besparen op uw loonadministratie? Besteed uw salarisadministratie dan uit aan Apuls, hét salarisadministratiekantoor van Friesland. Apuls is op de hoogte van de nieuwste kennis en wijzigingen omtrent arbeidsrechts en cao’s. Apuls weet dus wat er speelt. Bij het salarisadministratiekantoor van Friesland is iedereen van harte welkom. Niet alleen bestaande, gevestigde ondernemingen, maar met name ook startende ondernemers. Apuls begeleidt startende ondernemers bij het opzetten van de algehele loonadministratie

Uw salarisadministratie op orde

Bij Apuls bent u verzekerd van het feit dat uw salarisadministratie netjes op orde is. Bij Apuls kunt u niet alleen terecht voor het op orde brengen van uw salariszaken. Ook bent u bij Apuls aan het juiste adres wanneer u bedrijfsadvies wilt ontvangen, fiscaal advies wenst, behoefte heeft aan interim management, en/of wanneer u hulp nodig heeft met het opstellen van jaarrekeningen. Heeft u vragen of opmerkingen over onze diensten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zitten klaar om u verder te helpen.

Uw salarisadministratie keurig op orde?

Neem contact met ons op
"De administratie van ons transportbedrijf loopt op rolletjes"Sandstra Transport Bolsward
Laat u terugbellen door Apuls
Direct contact? Bel ons op: 0511 462075
Liever teruggebeld worden?
Laat u terugbellen